HEEZE

Zo’n 10 autominuten onder de spreekwoordelijke rook van Eindhoven, ligt Heeze. Een typisch Brabantse gemeente waar gemoedelijkheid, genieten en gastvrijheid hand in hand gaan.
De prachtige Kempische natuur met heides, bossen, en velden geeft u alle ruimte voor mooie wandelingen of een uitdagende tocht op de fiets. Het is een dorp waar de historie nog goed zicht- en voelbaar is in de vele mooie gebouwen en monumenten.
Zo staat Kasteel Heeze in de weide omtrek bekend als favoriete trouwlocatie. Maar ook voor de kleinere momenten in het leven is het op en top culinair genieten in één van de uitstekende restaurants, of de dag gezellig af te sluiten met een borrel in een gezellig café of op het terras.

En natuurlijk organiseert Heeze jaarlijks de Brabantse Dag, een theater parade die zelfs internationaal bekendheid geniet. Wist u trouwens dat Heeze vroeger een schilderskolonie was? Kunstenaars uit de weide omgeving werden aangetrokken door de fraaie omgeving.

Kom ook voelen en beleven waarom Heeze zo’n prettig dorp is om te wonen!

HANDIGE LINKS

De gemeente Heeze Leende is ideaal voor levensgenieters, natuurliefhebbers, cultuursnuivers, culinaire fijnproevers en sportievelingen.
Lees meer over de mogelijkheden die deze prachtige omgeving u te bieden heeft op de website van de VVV van de Groote Heide, het uitgestrekte natuurgrenspark waar Heeze onderdeel van uitmaakt.